Timisoara

Cafeneaua  Pasoptista de la Timisoara

10 decembrie 2009

Ce s-au angajat sa faca timisorenii, studentii  si absolventi, care au locuit/studiat/lucrat  in strainatate, pentru a face din Romania o tara in care CHIAR merita sa traiesti:

La Timisoara, s-a inaugurat „Cafeneaua Pasoptista”Un grup de tineri oameni de cultura, profesori universitari si specialisti in stiinte sociale din Timisoara vor sa reinvie efervescenta din perioada Revolutiei de la 1848, motiv pentru care s-au autointitulat „Noii pasoptisti” si au demarat o serie de intalniri, care vor avea loc lunar, sub genericul „Cafeneaua Pasoptista”.

Zeci de participanti

Prima intalnire a „Noilor pasoptisti” a avut loc joi seara, intr- o cafenea din Piata Unirii, unde s-au strans aproape 100 de participanti. Pasoptistii din 2009 se descriu drept tineri gata sa actioneze pentru a reinvia civismul in constiinta romanilor.

Tara noua. Cautam cetateni.

De noi depinde ca Romania sa devina o tara in care chiar merita sa traiesti!
Vino sa lansezi cu noi proiectul Noii Pasoptisti, ce isi propune sa creeze si sa activeze o comunitate puternica de romani care POT si VOR sa transforme Romania.
Aidoma inaintasilor de la 1848, vrem sa contribuim la transformarea Romaniei. Ne intalnim sa alcatuim Proclamatia Noilor Pasoptisti si sa ne punem pe treaba.
Ce implica acest demers, cum vrem sa actionam si ce poti sa faci tu, vei afla daca vii la prima Cafenea Pasoptista de la Timisoara, pe 10 decembrie, ora 17:00, la BIERHAUS (Str. Emanoil Ungureanu Nr. 15, in spatele liceului german Nikolaus Lenau).
Asteptam confirmarea ta la tel: 0729158138 sau e-mail: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

Scrie-ne!

Email:
Titlu:
Mesaj: